Bruidstaarten

Een combinatie van een uniek ontwerp, expertise in sugarcraft en heerlijke smaken zorgen ervoor dat wanneer u bij ons een taart besteld, u er verzekerd van kan zijn dat het er fantastisch uit ziet en ook nog eens ontzettend lekker smaakt. U kunt kiezen uit een van onze bestaande bruidstaarten collectie, die allemaal aangepast kunnen worden aan uw wensen (maat, kleur en decoraties). We kunnen ook een geheel nieuw ontwerp creëren. We kijken er naar uit u te ontmoeten om een goed beeld te krijgen van de stijl van uw bruiloft. Ook bieden wij u graag een consult en een proeverij aan om u er van te verzekeren dat u de perfecte bruidstaart krijgt. Bezoek de contact page om een bruidstaart consult te boeken of stel u vragen.

 

Sweet Celebration maakt bruidstaarten al vanaf 30 personen

Fondant wedding cakes

Fondanttaarten zijn nog steeds een populaire stijl van bruidstaarten. De fondant op de taart biedt oneindig veel manieren om hem te versieren. Het is gemakkelijk om taarten te maken die modern en schoon zijn, en ook taarten met structuur en lagen!

Voor meer foto’s kijk naar onze galerij

Buttercream wedding cakes:

Onze botercrème taarten zijn gemaakt met heerlijke en zijdezachte Zwitserse Meringue. Deze bruidstaarten zijn ongelooflijk veelzijdig en zijn geweldig voor rustieke ontwerpen, maar ook voor strakke en moderne ontwerpen. Deze bruidstaarten zijn geweldig voor degenen die geen fan zijn van fondant, terwijl ze toch een verscheidenheid aan opties bieden!

Voor meer foto’s kijk naar onze galerij

Semi-naked and naked wedding cakes

Nakedcakes zijn erg populair geweest. De echt nakedcake geven een zeer rustiek gevoel terwijl de seminaked taarten een modern tintje behouden. Deze bruidstaarten zijn vooral mooi als ze worden belegd met vers fruit of bloemen!

Voor meer foto’s kijk naar onze galerij

Little thank you gifts

Verras uw bruiloftsgasten met een klein zoet cadeautje. Handgemaakte koekjes, cake pops of macarons zijn de perfecte traktaties.